Έπειτα από πρόταση που προέκυψε πραγματικά τελευταία στιγμή σχετικά με το χώρο και τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ήμερης Γενικής Συνέλευσης, (όπου αφορά μόνο τα μέλη των οικογιορτών και όχι τους επισκέπτες), και αφού ζυγίστηκαν τα υπέρ και τα κατά από την οργανωτική της επόμενης Πανελλήνιας στην Αττική, θεωρήθηκε ότι είναι πράγματι καλύτερα η 3ήμερη χειμερινή Πανελλήνια Γ.Σ να λάβει χώρο στους ξενώνες Τα Πέτρινα της Ελάτης που βρίσκονται στο χωριό Ελάτη Τρικάλων (σε υψόμετρο 1000 μέτρα) και στις ημερομηνίες 1-3 Δεκεμβρίου 2017. Τα Πέτρινα της Ελάτης διαθέτουν δωμάτια με 22 κρεβάτια και πολλούς χώρους που χωράνε ακόμη 40 περίπου άτομα.

Μπορείτε να ξεναγηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα http://www.touristorama.com/ta_petrina_tis_elatis.

Το κόστος διαμονής είναι 10 ευρώ την ημέρα το άτομο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών καθώς και το οργανόγραμμα (ή πρόγραμμα) του 3ημέρου.

Ιδανικά θα ήταν το καλύτερο να παραβρεθούν όλες οι φωνές που λαμβάνουν μέρος στις Γιορτές Οικολογικής Γεωργίας και χειροτεχνίας και επίσης να είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας. Επειδή πρακτικά έχουμε περιορισμό χώρου (για 60 άτομα) και χρόνου (σκάρτες 3 ημέρες) η οργανωτική Αττικής προτείνει να μπορέσουν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες προεργασίες σε τοπικό επίπεδο (τόσο οι τοπικές οργανωτικές καθ' αυτό όσο και τα τοπικά Συμβούλια – υποομάδες τους αν είναι δυνατόν) ώστε οι φωνές που θα παραβρεθούν στο 3ήμερο να έχουν μαζί τους και προτάσεις επί των συγκεκριμένων αξόνων που έχουν τεθεί από την οργανωτική Αττικής. Έτσι θα κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για να μπορέσει να επαναπροσδιοριστεί επιτέλους το πλαίσιο (αξιακό και οργανωτικό) λειτουργίας των πανελλήνιων και των τοπικών Γιορτών (χωρίς αυτό να εμποδίζει τις τοπικές να έχουν ευελιξία σε ορισμένα θέματα). Κι αυτό άσχετα με το αν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις ή προαποφάσεις που θα ξανασυζητηθούν στο συγκεκριμένο πλαίσιο και θα επικυρωθούν σε άμεση μελλοντική φάση. Η συνεισφορά όσο περισσότερων ποικίλων φωνών θα δώσει και το στίγμα των Γιορτών για τη συνέχεια. Οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε να συμμετέχουμε στη συνδιαμόρφωση αυτού του επαναπροσδιορισμού πλαισίου είτε μέσα από τις τοπικές προεργασίες μας είτε με την φυσική μας παρουσία στην 3ήμερη Γ.Σ.

Υ.Γ 1: Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλούμε και έχει να κάνει με την αλλαγή του τόπου και της ημερομηνίας διεξαγωγής του 3ημέρου, απλά εκτιμήσαμε ότι άξιζε πραγματικά να γίνει αυτή η αλλαγή για πολλούς και ουσιαστικούς λόγους.
Υ.Γ 2: Όσοι ξέρουμε φίλους συντρόφους που δεν έχουν πρόσβαση ή συχνή χρήση στο διαδίκτυο ας τους ενημερώσουμε δια ζώσης ή τηλεφωνικά. Είναι επιτακτικό να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι μπορούμε.

Η οργανωτική της Πανελλήνιας Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Αττικής 2018

Τηλ επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής
Εβίτα 6938636965
Στελιος 6932214023